Taxi Express Arnhem introduceert nieuwe bedrijfsvideo

Om een betere zicht te geven op onze bedrijfsvoering, bedrijfsactiviteiten en dienstverlening hebben wij een nieuwe bedrijfsvideo geïntroduceerd. In deze video informeren wij over onze kwaliteiten en prijzen. Deze video kunt u bekijken als u op YouTube zoekt naar Taxi Express Arnhem.

Taxi naar luchthavens

Gaat u op vakantie of zakenreis? Laat ons uw Airporttaxi zijn. Wij halen u stipt op tijd op en brengen u rechtstreeks naar de gewenste luchthaven. Wij hanteren meer dan 60% korting voor uw luchthaventransfer. Zo wordt u naar Düsseldorf,  naar Schiphol of Rotterdam voor 100,-  naar Eindhoven voor 89,- en Weeze voor maar 79,- gebracht.

kwaliteitsvervoer

Uw vervoer bij Taxi Express Arnhem wordt niet gecombineerd. De taxichauffeur zal u met een luxe, schone taxi en met pak verwelkomen. Onze chauffeurs zijn gastvrij en vakbekwaam. Dat houdt in dat ze getoetst zijn op kwaliteitsnormen die uitgevoerd wordt door het CBR en ministerie van milieu en infrastructuur. Hierdoor zijn wij een mogelijkheid om uw visitekaart te zijn voor uw zakelijke gasten. Door deze kwaliteiten is Taxi Express Arnhem ook geschikt voor directievervoer.

trouwvervoer

Wij doen ook aan Trouwvervoer oftewel Trouwauto verhuur met Chauffeur. Hierbij Kunt u vanuit gaan dat u voor veel voordeliger als bij een autoverhuur bedrijf of een trouwauto specialist uitkomt. Dit heeft te maken omdat wij van oorsprong een taxibedrijf zijn en de kosten van taxivervoer goedkoper zijn als bovengenoemde, gespecialiseerde bedrijven.

Taxi Arnhem

Onze specialiteiten zijn in het personenvervoer meer precies: Taxi Arnhem (& omgeving maar ook van/naar Arnhem), Zakelijk taxivervoer, Luchthavenvervoer en Trouwvervoer. Taxi Express Arnhem is gevestigd op Gele Rijders Plein 11, 6811 AN Arnhem. Dat is gelegen in het centrum van Arnhem. Hierdoor hebben wij een optimaal vervoersbereik van- en naar de stad Arnhem.

Mocht u interesse hebben in een van onze diensten? Of wilt u een taxi direct bestellen? Door te bellen zullen wij u direct voorzien van gewenste vervoer. Op telefoonlijn 026-234 0000 staan wij u 24/7 te woord. Heeft u vragen, suggesties of klachten over onze dienstverlening? Via het contactpagina op onze website helpen wij u graag verder.

 

 


Bekijk video op YouTube