3 redenen om een psycholoog op afstand in te schakelen

Ben jij voor je werk vaak onderweg in binnen- of buitenland en kamp je met mentale klachten? Of wellicht ben je slecht ter been of om een andere reden niet in staat het huis gemakkelijk te verlaten en heb je behoefte aan psychische hulp? Dan is er tegenwoordig de mogelijkheid om niet in een praktijkruimte, maar vanuit huis therapie te krijgen. Dit kan door Psycholoog op afstand: online therapiegesprekken en een persoonlijke psycholoog. Waarom zou je kiezen voor Psycholoog op afstand?

Je bent minder mobiel

Een mens kan op verschillende manieren minder mobiel zijn. Je bent bijvoorbeeld slecht ter been en daardoor kun je minder gemakkelijk het huis verlaten dan ieder ander. Daarnaast bestaan er verschillende psychische klachten die ervoor zorgen dat je liever het huis niet verlaat, zoals een angststoornis. Toch heb je behoefte aan psychische hulp. Dankzij Psycholoog op afstand hoef jij je geen zorgen te maken over het vervoer of het verlaten van je huis. Het team bestaat uit universitair opgeleide psychologen en psychiaters waardoor jij kunt rekenen op de beste hulp.

Therapie in jouw eigen taal

Net als werknemers die zich in Nederland bevinden, kunnen Nederlandse werknemers in het buitenland net zo goed psychische klachten ondervinden. Zij voelen zich wellicht prettiger bij een psycholoog waarmee ze in eigen taal kunnen communiceren. Je kunt je gemakkelijk aanmelden bij Psycholoog op afstand. Met je psycholoog chat je via bijvoorbeeld FaceTime, Skype of bel je via WhatsApp. Door een videogesprek ervaar je hetzelfde gevoel als bij een psycholoog in een praktijkruimte, maar dan vanuit jouw vertrouwde omgeving. Deze omgeving zorgt er voor dat je je op je gemak voelt en gemakkelijker praat.

Professioneel en betrouwbaar

Bij Psycholoog op afstand kun je terecht voor betrouwbare en professionele psychische hulp. Het team bestaat uit psychologen en psychiaters die allemaal een universitaire opleiding gevolgd hebben en zijn NIP of BIG-geregistreerd. Er is altijd een psycholoog of psychiater die bij jou past. De online chats zijn beveiligd met de modernste technieken, zodat jij niet bang hoeft te zijn dat jouw gegevens gestolen worden. Het is zelfs mogelijk om de therapie bij Psycholoog op afstand compleet anoniem te volgen. Voor iedereen bestaat er gepaste online psychologische hulp.


Categorie├źnBlog