Binnen 2 minuten een reisverzekering

Wel al een vakantie geboekt maar de reisverzekering vergeten? Regel het zelf online binnen 2 minuten.

Tijdens een vakantie wil je zorgeloos genieten. Lekker even weg, alleen, met je partner of met het gezin. Helaas gebeuren er op vakantie soms dingen die je niet had voorzien. Je kunt een ongeluk krijgen, het vervoermiddel kan kapot gaan of jouw bagage kan gestolen worden. Met onze reisverzekering hoef je je hier geen zorgen over te maken. Als er iets gebeurt, dan is de alarmcentrale altijd bereikbaar. Zo weet je zeker dat je bij schade of problemen snel en goed geholpen wordt.

Reisverzekering voor stedentrips
Onze reisverzekering voor stedentrips kent 3 verschillende dekkingsniveaus: Basis, Comfort en Optimaal. Welke dekking je ook kiest, je bent altijd verzekerd voor personenhulp en een vergoeding van onvoorziene kosten. Dus als je eerder terugkeert om een verzekerde reden of noodgedwongen langer moet blijven door ziekenhuisopname, krijg je de kosten daarvoor vergoed.

Lang naar het buitenland
Andere culturen, andere mensen, andere grenzen. Er zijn redenen genoeg om lang op reis te gaan. Een stage, studie, werkvakantie of een wereldreis. Als vrijwilliger, als backpacker, als au pair: hoe je maar wilt. Met de Lang op Reisverzekering blijf je de hele periode goed verzekerd. Met een maximum van maar liefst 2 jaar. Hulp nodig tijdens jouw reis? Dan is de Hulplijn dag en nacht bereikbaar!

Regel zelf online binnen 2 minuten je reisverzekering op reisverzekeringvergeten.nl