Het leukste assurantiekantoor van Groningen

Wij Verzekeren is een assurantiekantoor in hartje Groningen. Wij vinden het leuk om voor jou de beste particuliere en zakelijke verzekeringen te regelen. Onze werkwijze is soms wat tegendraads en Wij Verzekeren is allesbehalve ‘standaard ‘.

Meedenken en een stukje service verlenen is bij ons vanzelfsprekend, hier maken wij graag tijd voor. Kwaliteit leveren en tevreden klanten is waar wij het voor doen.

Klein leed of grote narigheid: je kan het niet voorkomen en zit er helemaal niet op te wachten. Verzekeren dus! Als er dan iets gebeurt, wil je geen gedoe met de schadeafhandeling. Hiervoor hoef je bij ons niet bang te zijn, wij zijn er voor je. Van advies over verzekeringen tot het onderhandelen met de verzekeraar.

Het adviseren en bemiddelen doen wij met 9 personen, voor een kleine 16.000  particulieren en bedrijven. Daar waar specialisme is vereist, laten wij die invliegen, voor alle verzekeringskwesties kun je dus bij ons terecht.

Zelf zijn wij gespecialiseerd in het verzekeren van risico’s voor: VVE’s (Verenigingen van Eigenaren) , Binnenvaart, ZZP-ers en Studenten.

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn als bedrijf. Jaarlijks participeren wij in een event waarin maatschappelijke betrokkenheid uitgedragen wordt.

Nieuwsgierig geworden; neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs, wij gaan graag met je in gesprek. We nodigen je graag uit eerst onze website te bezoeken; www.wij-verzekeren.nl.

Wij zitten aan de Stationsweg 3e in Groningen, vlakbij het hoofdstation van de NS.