Slim wedden op sport met bonuscodes

 Slim wedden op sport met bonuscodes

Wedden op sport heeft in de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit gewonnen onder een grote groep jongeren en jongvolwassenen. Zij zetten onder meer in op de overwinning van hun favoriete voetbalclub, op het aantal doelpunten wat in een wedstrijd gescoord wordt, het aantal kaarten wat een scheidsrechter uitdeelt, enzovoorts. Door slim gebruik te maken van bonuscodes voor nieuwe leden, is het mogelijk om vrijwel risicoloos te wedden! Je krijgt bij deze welkomstbonussen vaak een bepaald percentage aan bonusgeld bovenop je eigen storting.

 

In de afgelopen jaren is het aantal online bookmakers steeds verder toegenomen. De meest bekende bookmakers zijn Unibet, BWIN, Bet365 en Toto. Hiervan is Toto de enige bookmaker die in Nederland gevestigd is.

 

Een bonuscode voor 2016 zoeken

Ben je op zoek naar een bonuscode voor 2016? Met Bet365 bonus code 2016 heb je een interessante bonuscode gevonden! Deze bonuscode biedt je een aantrekkelijke stortingsbonus, waarmee je het tegoed van je account bij Bet365 op kunt hogen. Let bij het activeren van de bonus wel op de gestelde rondspeelvoorwaarden. Vaak dien je het bonusgeld een x aantal keer te hebben rondgespeeld, alvorens je het bedrag naar je rekening terug kunt laten storten. Het rondspelen van de bonus moet daarbij binnen een bepaalde termijn voltooid zijn.

 

Met het bonusgeld wat je via deze bonuscode verdient, kun je inzetten op verschillende sporten en sportwedstrijden. Denk aan voetbal, tennis, basketbal, ijshockey en wielrennen. Op welke sport zet jij je geld in?

 

Verschillende soorten weddenschappen

Weddenschappen worden in tal van verschillende soorten aangeboden. Het type weddenschappen verschilt sterk per sport. Standaard kun je inzetten op de winnaar van een wedstrijd, waarbij je in sommige gevallen ook kunt kiezen voor een “draw no bet”-optie. Hierbij krijg je de inzet terug op het moment dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Bij voetbalwedstrijden kun je naast het voorspellen van de winnaar ook wedden op het aantal doelpunten wat gescoord zal worden, het aantal gele kaarten wat gegeven wordt, het aantal doelpunten per team, enzovoorts.

 

Soortgelijke weddenschappen bestaan ook voor sporten als tennis, basketbal en ijshockey. Bij tennis zet je bijvoorbeeld in op het totale aantal games wat in een set of de hele wedstrijd gespeeld wordt. In het geval van basketbal wed je op het aantal punten wat gescoord wordt tijdens een kwart, na een helft of in de gehele wedstrijd. Dergelijke weddenschappen zijn soms makkelijker te voorspellen dan de winnaar van een wedstrijd.