Welke verzekeringen moet je afsluiten bij de start van je bedrijf?

Als trotse starter in de grote ondernemerswereld is het raadzaam een aantal verzekeringen af te sluiten. Je kunt alles nog zo goed voor elkaar hebben, een ongeluk zit nog steeds in een klein hoekje. Welke verzekeringen je af moet sluiten lees je hier

Sluit als starter meteen een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af

Wat belangrijk is is om meteen een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze helpt jou wanneer een klant struikelt over de drempel in je zaak, ernstig gewond raakt en stelt dat dit jouw schuld is. Ook het nemen van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een aanrader. Deze verzekering wordt altijd omschreven met het voorbeeld dat door een kleine rekenfout van jou een gebouw instort. Met alle mogelijke gevolgen van dien. Verder is een rechtsbijstandsverzekering altijd handig en uiteraard sluit je standaard een opstal, goederen en inventarisverzekering af.

Voor als je compagnon komt te overlijden

Verder kun je voor je bedrijf nog een bedrijfsschadeverzekering afsluiten en een zogenaamde compagnonsverzekering. Dit is een verzekering voor het geval je compagnon komt te overlijden. Voor jezelf is de ziektekostenverzekering verplicht en sluit je een arbeidsongeschiktheidsverzekering af en een overlijdensrisicoverzekering. Daarnaast is een verzekering voor je pensioen het overwegen waard. Je weet immers niet hoe de vlag er later in dat opzicht bij zal hangen.

Veilig online met VPS server

Je data online en je activiteiten kun je helaas nog niet verzekeren. Wat je wel kunt doen om daar zeker te zijn van privacy en veiligheid is het aanschaffen van een vps server. Dit is een Virtual Private Server die je anonimiteit op het internet garandeert. Bovendien kan niemand door het toepassen van versleuteling bij je belangrijke gegevens. Online ben je met een VPS server dus helemaal veilig. Ondanks dat er geen verzekering voor is heb je met VPS die zekerheid wel.

Categorie├źnBlog