Zakelijke autoverzekering van Lancyr

Bent u een ZZP’er of ZP’er en bent u in het bezit van een auto waar u zakelijk gebruik van maakt? Dan is het aan te raden om een zakelijke autoverzekering te overwegen. Een zakelijke autoverzekering biedt u als zelfstandige een fiscaal voordeel. U mag namelijk de BTW verrekenen en dat levert  al 21% op.

Uiteraard is het toegestaan om privékilometers te maken in uw zakelijke auto, dit moet u echter wel aangeven bij de belastingdienst met een kilometerregistratie. U bent namelijk verplicht om over de privékilometers wel BTW te betalen.

Zakelijke autoverzekering vergelijken

Het is belangrijk om uw zakelijke autoverzekering niet alleen op prijs te vergelijken maar ook op de voorwaarden. Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten bij het afsluiten van een zakelijke autoverzekering

  • Kijk naar de beoordelingen van de verzekeringsmaatschappij op schadeafhandeling en klantenservice door klanten;
  • Kijk naar de beoordelingen van de verzekeringsmaatschappij op schadeafhandeling en klantenservice door gerenommeerde partijen zoals Independer en Pricewise;
  • Heeft de verzekering een eigen risico en hoe hoog is deze;
  • Welke dekking heeft u nodig;
  • Zijn er aanvullende verzekeringen die u nodig zal hebben;
  • Als laatste kijkt u pas naar de prijs.

A t/m Z Pakket ZZP

Bij Lancyr kunt u verschillende zakelijke verzekeringen in het A t/m Z Pakket plaatsen. Hiervoor hoeft u niet alleen verzekeringen van Lancyr af te sluiten maar dat kan ook een Aansprakelijkheidsverzekering van ASR of een inboedelverzekering van Nationale Nederlanden zijn. Wanneer u deze verzekeringen in het A t/m Z Pakket stopt ontvangt u tot 10% premiekorting op. Voor een advies op maat kunt u altijd contact opnemen met een van onze verzekeringsspecialisten.

Bestelauto verzekeren

Als u niet in een personenauto rijdt kunt u ook terecht bij Lancyr voor een bestelautoverzekering. Ook hiervoor geldt dat u niet alleen naar de hoogte van de premie moet kijken maar eerst naar de voorwaarden. Een bestelauto verzekering kunt u online, binnen 5 minuten afsluiten.