Zakelijke autoverzekering verplicht

Net als voor de particuliere markt bent u als zakelijke bestuurder wettelijk verplicht om minimaal een WA verzekering af te sluiten. Omdat een autoverzekering een relatief eenvoudig product is kunt u dit voor de particuliere markt al langer online afsluiten. Wij brengen dit gemakt nu ook naar de zakelijke markt door goedkoop en online zakelijke autoverzekeringen aan te bieden die binnen 5 minuten af te sluiten zijn.

Wanneer u uw aanvraag online verstuurd ziet u gelijk de maandpremie en weet u direct of u een voorlopige dekking heeft. Zelfs in het weekend! Omdat de meeste auto’s op vrijdag en zaterdag worden gekocht zijn wij ook op zaterdag telefonisch bereikbaar voor als u vragen heeft over uw autoverzekering.

Aanvullende verzekeringen voor zakelijke auto

Naast dat u minimaal een WA verzekering moet afsluiten omdat dit volgens de wet verplicht is, kunt u er voor kiezen om extra aanvullende verzekeringen af te sluiten.

Denk hierbij aan een rechtsbijstandverzekering verkeer wanneer u verzekerd wil zijn van rechtsbijstand bij een conflict waar uw auto in centraal staat of een extra inzittendeverzekering als u uw inzittenden meeverzekerd wil hebben voor letselschade. Maak daarom een goede inschatting van uw situatie en welke verzekeringen daar bij aansluiten zodat u niet van een koude kermis thuiskomt wanneer u een beroep moet doen op uw verzekering.

Zakelijke autoverzekering online afsluiten

Een autoverzekering afsluiten is al jaren heel gemakkelijk om te doen. Er wordt veel vergeleken op sites al independer en hoyhoy. Online afsluiten is daarom nu ook voor de zakelijke markt geïntroduceerd. Super snel online afsluiten en zelfs in het weekend. Mocht u alsnog vragen hebben zijn wij uiteraard ook telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Onderdeel van Lancyr

Zakelijkeautoverzekering.net is onderdeel van Lancyr verzekeringen. Zelf verzekeringen afsluiten van rechtsbijstand voor particulier tot aansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP’ers. Lancyr biedt producten van verschillende verzekeringsmaatschappijen aan, daardoor is vergelijken en online afsluiten nog nooit zo eerlijk en gemakkelijk geweest.