Collectieve zorgverzekering: Alle voordelen op een rij

  1. Home
  2. /
  3. Zorgverzekering
  4. /
  5. Collectieve zorgverzekering: Alle voordelen op een rij

Collectieve zorgverzekering: Alle voordelen op een rij

Posted in : Zorgverzekering on by : admin Comments:

Collectiviteitsverzekeringen

De zorgpremies stijgen elk jaar weer, daarom is het belangrijk om goed rond te kijken en te bedenken welke zorgverzekering het beste bij jou past. Naast individuele verzekeringen zijn er ook collectieve zorgverzekeringen, heb je daar weleens over nagedacht? Een collectieve zorgverzekering sluit je af met iedereen die zich bij deze groep wilt aansluiten.

Voordelen collectieve zorgverzekering

Zorgverzekeraars houden van groepen, zo zijn zij in staat om in één klap een grote groep mensen te verzekeren, en besparen zij hier kosten op. Hierdoor kunnen zij kortingen aanbieden die vaak kunnen oplopen tot besparingen van 10% op de maandelijkse premie. Iedere collectieve zorgverzekering kan hierdoor zo zijn eigen voordelen aanbieden.

Voordelen CZ collectieve zorgverzekering:

Zo focust de collectieve zorgverzekering CZ zich met name op ieder die werkzaam is in de MKB, ondernemers en ZZP-ers. Doordat een groep van een bedrijf zich hiervoor aanmeldt, kan CZ in de aanvullende collectieve verzekering aanpassingen maken die specifiek voorkomen bij een bedrijf.  Stel dat werknemers last hebben van gewrichtsklachten, dan kan CZ voor die groep de collectieve fysiotherapie vergoeding verhogen. Naarmate er meer werknemers zich aanmelden, krijgt de werkgever ook een beter overzicht wat zich in het bedrijf afspeelt en kan zijn aanbod hierop aanpassen.

Niet alleen krijgen werkgevers een beter overzicht doordat ze weten wie van hun bedrijf is aangesloten bij CZ-collectiviteitskorting, CZ kan deze gegevens ook gebruiken om de werkgevers te adviseren hoe ze hun zorg kunnen aanpassen aan de vraag van hun werknemers.

Maar daar houdt het niet bij op, de collectieve zorgverzekering van CZ biedt ook uitkomst aan de gezinsleden van verzekerden die zich hebben aangesloten bij een collectieve zorgverzekering. Gezinsleden kunnen ook gebruik maken van kortingen op de basispremie en aanvullende pakketten die CZ aanbiedt.

Andere collectieve zorgverzekeringen vergelijken

Het kan ook zo zijn dat de collectieve zorgverzekering van CZ niet bij jouw behoeftes past. Natuurlijk is de collectieve zorgverzekering van CZ niet de enige beschikbare collectieve zorgverzekering. Op de website Zorgpremiekorting.nl kun je handig bestaande collectieve zorgverzekeringen vergelijken. Deze website vergelijkt alle mogelijke collectieve zorgverzekeringen naar jouw wensen. Daar zit altijd een collectieve zorgverzekering bij die bij jouw behoeftes past.